SIRR AMALIYAH SURAT YASIN 41X


Bismillahirrachmaanirrachiim…
Salaam saliiiiim rahayu mbah yai risang mukti lan mas ahmadr… Ugi poro sedulur songgobumi
sedanthen….mugi paring welas asih sihat lan berkah
gusti allah…. Amiiin
Insyaallah niki enthen amaliyah surah yasin ijazhan
saking bliau hamba allah.. Mugi2 barokah kagem kito
sedoyo lan dadosaken amal kang ngalir kangge bliau…
Menawi afdholipun sholat hajat rumiyen tengah ndalu…
Lanjutipun nyuwun panguro gusti… ISTIGHFAR nganthos
TELES BATHIN lan PIKIR..banjur SHOLAWAT NABI mugi2
berkah pandonganipun cepet di ijabah saking gusti..
Lajengipun bertawasul utawi ngirim doa/alfatihah :
* kanjeng nabi muhammad saw… 7x
* 4 shohabat nabi… 7x
* malikat muqarrabin… 7x
* wali Ghouts hadzaz-zamani…. 7x
* jami’I waliyyullah,anbiya’I wal mursalin… 7x
* diri sendiri…. 1x
* kedua orang tua.. 1x
Bismillaahirrachmaanirrachiim…
Baca surat yasin… 1x lengkap
Pada ayat ” YASIN “. 7x
Pada ayat : Wasy syamsu tajrii limustaqarril lahaa,
” (DZAALIKA TAQDIIRUL ‘AZIIZUL ‘ALIIM) ” 16x
Pada ayat ” SALAAMUN QAULAM MIR RABBIR RACHIIM ”
14x
Pada ayat ” AWALAISAL LADZII KhALAQAS
SAMAAWAATI WAL ARDHA BIQAADIRIN ‘ALAA
AYYAKhLUQA MITSLAHUM BALAA,” 4x.. Wahuwal
khallaaqul ‘aliim.
Lanjut sampe selesai…
Lajeng berdoa nyuwun hajatipun dumatheng gusti allah
dgn khusuk… Insyaallah….
Amalken insyaallah 3/7 dinten gusti allah maringi
qobul…
Mugi2 saget bermanfaat kagem dulur2 lan
barokah…amiiiiin
Salaaam saliiiiiim sungkem..
Masnunub ^_^
Sent from my BlackBerry®

Iklan

203 thoughts on “SIRR AMALIYAH SURAT YASIN 41X”

  1. Nderek nyimak ngehh yai..
    Kulo ngeh pernah ngamalaken wirid kados niku namung wektu ne bak’do subuh namung sekali tapi masya Allah langsung di ijabah kaleh Gusti Allah.. Mboten sampe setengah wulan hajat di ijabah kaleh Allah.

    Suka

↓ ungkapan SILATURAHMI .~terima kasih atas kunjungannya.

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s